Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell; informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Våra kontaktuppgifter och öppettider finner du längst ned på sidan!

Dacohallen - flexibla hallar för alla användningsområden

Vi bygger och säljer såväl oisolerade som isolerade hallar. Dacohallen är Plåthusets eget system, som kan användas till alltifrån bilhallar till rena kontorshotell. Upptäck flexibiliteten och fördelarna du också!

Dacohallen - ett succékoncept

På senare år har marknaden för stålhallar vuxit när flera branscher insett hur snyggt, smidigt och prisvärt man kan bygga med vårt system. Vi utgår ifrån fribärande stålstommar, isolerat direkttak och sandwichelementväggar.

Dacohallen kan byggas i flera plan med möjlighet till kontor, konferens eller kanske en relaxavdelning på övre plan och kärnverksamheten på bottenplan.

Vi hjälper dig från start

Vi vill gärna komma in tidigt i projektet så att vi kan optimera utnyttjandet av våra stålhallar. Allting bygger på att få ner det färdiga kvadratmeterpriset för kunden. Med vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät kan vi vara med från bygglovsansökan till färdigt hus.

Läs mer

Dacohallen Enköping.

Begär kostnadsfri offert

Isolerad
Oisolerad
Ja
Nej


OBS. Montage i Mälardalen med omnejd.

834