Josefssons Maskinuthyrning

Kontorshall, uthyrning, lager

Josefssons Maskinuthyrning i Enköping erbjuder bland annat truckutbildningar och hyr ut olika typer av maskiner. Dacohallen tjänar som kontorshall med konferensrum och lokaler för uthyrning för maskinparken.

Intervju med Josefssons Maskinuthyrning

Hej Clarence, hur trivs ni i er nya kontorshall?
– Vi trivs bra, tack. Den är ett riktigt lyft både för medarbetarna och hela företaget.

När byggdes hallen?
– Den blev klar 2014.

Hur lång tid tog det att bygga den? Gick det smidigt eller var det något som krånglade?
– Nej, det gick smidigt. Tog väl sex till sju månader, precis som beräknat. Det som däremot tog tid var att få bygglov. Det drog ut på tiden, ungefär ett helt år tog det innan vi fick det.

Hur stor är hallen då?
– Den är på 1 000 kvadratmeter.

Jag har förstått att ni använder den som kontorshall med lagerlokaler, stämmer det?
– Ja, det stämmer. Dels har vi kontorsdelen då, med arbetsrum, sällskapsutrymmen för personalen och konferensrum. I den delen av byggnaden kör vi alltså också vår kursverksamhet. Sedan har vi 250 kvadratmeter försäljningsyta för uthyrningen av maskiner. De största maskinerna står utomhus men mindre byggmaskiner håller vi inomhus i hallen. Lager har vi i två plan.

Vad är bra med hallen tycker du?
– Dels fick vi nya kontor och fina konferensutrymmen. Dels är vi glada för de delar vi använder för maskinerna. Vi flyttade nämligen till betydligt större lokaler med högt i tak. Tillgängligheten är också bättre här tack vare två stora portar.
​​​​​​​
Finns det några nackdelar?
– Nej, inga nackdelar. Jo! Större lokaler innebär att det är mycket mer att städa …