Vemmab

Företagshallar, utbildningslokaler, butikshallar

Företagshallar från Plåthuset kan man använda till många olika verksamheter. Vemmab berättar i filmen vad de använder sin företagshall till. Är du också intresserad av utbildningslokaler, en butikshall eller kontorshall? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig vidare.

Intervju med Vemmab

– Jag heter Karin Andersson och är gift med Kent. Vi bor i Västerås och driver ett entreprenadföretag tillsammans, och har ungefär 40 anställda.

Varför valde ni att anlita Plåthuset?
– Det började med att vi gick på rekommendationer. Vi ville ha en närhet till det företaget som skulle bygga. Och sen fick vi en kalkyl från dem, och såg att de prismässigt låg väldigt bra. De har en väldigt hög kvalitet på allt det de levererar. Deras underleverantörer är väldigt bra, och det är allt från grund till interiör. Och de har satt upp stommen, de har gjort all VVS, all el, all ventilation. Ja, allt, kan man säga.

Hur har ni valt att använda era hallar?
– Förutom vårt eget företag är det fyra hyresgäster. Så det är allt från däck, eller bulkfirma, till utbildningslokal, butik, och två entreprenadföretag med grävmaskiner och lastbilar och diverse.
​​​​​​​
Skulle ni rekommendera Plåthuset?
– Jag tycker att de har varit klockrena. Det var faktiskt två helt oberoende av varandra som sa att tänk så trevligt att komma på ett bygge och de pratar med varandra! För annars är de liksom ”ja, det är snickarens fel, eller det är elektrikerns fel, eller de blir aldrig klara, och vi kommer inte fram.” Lite så. Och det var det inte här. Utan de är liksom så sammansvetsade och har jobbat så många år tillsammans, och alltid tillgängliga. Snabba var de också. Det gick snabbt från det att vi började, från det att vi fick bygglov så tog det inte ens ett år. Det tog nio månader. Och det betalar man ju gärna för.